Studio

Genieten in een werkomgeving wordt niet alleen positief beïnvloed door dynamisch werken. Een persoonlijk design is van groot belang, elke organisatie is immers uniek. Een werkomgeving die prettig, rustgevend en harmonieus is, levert een belangrijke bijdrage aan mentaal welzijn. Wij helpen bij het bepalen van de inrichting en de sfeer, maar ook met het implementeren van dynamisch werken. Van begin tot eind dus. Onze adviseurs kunnen u adviseren over stoffen, materialen en kleuren. Wij ontvangen graag foto’s van de betreffende ruimte en vragen u om een plattegrond aan te leveren. Daarna gaat de projectstudio voor u aan de slag. Bij het ontwerpen van werkplekken wordt veel aandacht besteed aan het toepassen van duurzame materialen en vormen, modulariteit en flexibiliteit. Zo kunnen we inspelen op uw persoonlijke wensen, maar ook op veranderingen in de toekomst van de werkomgeving.

Ontwerp

Nadat de aanvraag voor een ontwerp bij ons is binnengekomen gaan we aan de hand van een DWG bestand of plattegrond aan de slag om de indeling van de specifieke ruimtes te bepalen door middel van een 2D ontwerp.

Moodboard

Om de sfeer te bepalen kunnen wij een moodboard verzorgen, passend bij het ontwerp. Aan de hand van dit moodboard kan de klant aangeven wat wel of niet gewenst is op het gebied van kleuren en materialen. Dit is gelijk het uitgangspunt voor de 3D tekening.

3D Visualisatie

Aan de hand van het 2D ontwerp maken we een 3D visualisatie. Via deze visualisatie proberen we de ruimte zo realistisch mogelijk in beeld te brengen. De kleur en materiaalkeuze uit het moodboard wordt hierin meegenomen. Zodat ons ontwerp beter inzichtelijk wordt gemaakt.

Inhuizing

Ten slotte worden de meubels door onze monteurs ingehuisd aan de hand van de eerder gemaakte plattegronden en visualisaties. De monteurs weten door deze tekeningen precies waar alle meubels geplaatst moeten worden.