Werkplekken

Onze collectie bureaus zijn ontwikkeld om voor ieder budget een passende werkplek te bieden. Met uitgebreide keuze aan verstelmogelijkheden en pootstelvarianten. Kies bijvoorbeeld voor WINEA STARTUP bij een klein budget of voor WINEA PRO als een luxe uitstraling gewenst is.

WINEA STARTUP is het ideale sta-zit-instapmodel met een grote variatie aan afmetingen. Verkrijgbaar in enkele T-poot en DUO variant.
WINEA ECO is een ergonomisch tafelsysteem met een tot een minimum beperkt aantal onderdelen. Verkrijgbaar in 4-poot, T-poot of C-poot enkel bureau met schroef, hendel of elektrische verstelling. Of een DUO variant, teamwerkplekken, bench, overleg of vergaderopstelling.
WINEA PRO biedt modulaire en klantspecifieke werkplekken met een luxere touch. Verkrijgbaar in 4-poot, T-poot of C-poot enkel bureau met schroef, drukknop, hendel of elektrische verstelling. Of een DUO variant, teamwerkplekken, bench, overleg of grote vergaderopstelling. Perfect inzetbaar voor directiewerkplekken met een luxe uitstraling en poot/kastintegratie.
WINEA FLOW is een huiselijk en gebruiksvriendelijk tafelsysteem en blinkt uit met zijn technische snufjes als snelste motorverstelling en liftkabelkanaal. Verkrijgbaar in T-poot enkel bureau of DUO variant met drukknop, hendel of elektrische verstelling. Of kies voor een sfeervolle houten A-poot of houten wangen onderstel.