WINEA ELEMENTS

WINEA ELEMENTS is een modulair zitsysteem voor het realiseren van losse elementen en tribune opstellingen.

Of het nu gaat om een open ruimte voor tijdelijk gebruik of een voortdurend veranderende communicatiezone: Winea Elements biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. De afzonderlijke elementen kunnen snel en zonder gereedschap worden herbouwd en door de modulaire opbouw, het hoogte- en maatraster en de grote verscheidenheid aan kleuren kent de vormgeving geen grenzen.

Communicatie staat centraal in de moderne arbeidswereld.
Winea Elements zijn ontwikkeld om communicatie te stimuleren en plekken te creëren voor ontmoetingen en uitwisseling van informatie.

Receptie: met Winea Elements creëert u een individuele ontvangst- en wachtruimte die harmonieus in de architectuur past. Welkom
Agile: Winea Elements is bijzonder geschikt voor behendige gebieden. Diversiteit, multifunctionaliteit, mobiliteit, alles nodigt uit om ”out of the box” te denken.
Arena: Met het modulaire systeem kunnen ruimtes van dag tot dag op nieuwe manieren worden gebruikt: vandaag een lezing en morgen een gemeentehuisvergadering.

Creëer nieuwe zones om samen te werken, voor korte vergaderingen, als pauzeruimte of als locatie voor de spontane vrijdagmiddagborrel.

De basisstructuur van alle elementen zijn hetzelfde.
De afzonderlijke elementen en tribunes zijn voorzien van glijders, stapelvoeten of zwenkwielen. Optioneel is elektrificatie en/of een zitkussen mogelijk.
Voor de WINEA Elements hebben wij 180 decor kleuren beschikbaar zodat je zelfs de meest excentrieke ontwerpen kunt realiseren.