WINEA FLOW MEET

Communicatiezones en ontmoetingspunten schreeuwen letterlijk om flexibel meubilair. En dat is precies waar WINEA FLOW MEET om draait: samenwerking en creativiteit. Wat moet de tafel dan kunnen? Zo’n beetje alles. De tafel is mobiel. De tafel is veranderlijk. De tafel dient als whiteboard. Het assortiment mobiele tafels is een doorontwikkeling van het populaire zit-sta tafelsysteem WINEA FLOW.

Met slechts één handbeweging kantelt u het tafelblad verticaal en verandert u uw vergadertafel in een whiteboard. Nog een voordeel: onnodige tafels kunnen dicht bij elkaar worden geplaatst om ruimte te besparen – praktisch voor tijdelijke samenwerking en spontane vergaderingen.

Breng e-mobiliteit naar uw kantoor. WINEA FLOW MEET is uitgerust met een lithium-ion batterij. De batterij geeft de betreffende laadtoestand weer. Bovendien signaleert het akoestisch wanneer het moet worden opgeladen. Om de batterij te laden verwijdert u eenvoudig de batterij van het gekantelde tafelblad. De bediening met het nieuwe aanraakelement WINI MOTION is bijzonder elegant. Je ziet niets meer dan een zachte strook licht in de rand van het tafelblad. De kleursignalen geven u de huidige status weer.

Wat zou een whiteboard zijn zonder bijpassende pennen? Met een elastiek houd je je whiteboard markers bij de hand aan tafel. De accessoires bestaan uit omkeerbare riemen, die flexibel rond het tafelblad zijn gespannen. Je kunt kiezen uit twee maten.

Net als WINEA FLOW scoort ook WINEA FLOW MEET punten op het gebied van individualisering. Zoals alle producten is het systeem ontwikkeld door WINI zelf, wat zoals gewoonlijk betekent dat er talloze aanpassingsmogelijkheden zijn.