WINEA MAXX Lockers

Moderne kantoorruimtes worden steeds vaker ontworpen als flexibele multispaces. Multispaces bieden werkgerelateerde, vaak ook tijdelijke werkplekken en veel ruimte voor communicatie en beweging. Maar waar plaatst u uw jas, tas of fietshelm in deze voortdurend veranderende werkomgeving? Persoonlijke opslagruimte is nog steeds nodig. WINEA MAXX-lockers bieden u een maatoplossing voor uw individuele opbergbehoefte.

Bij het realiseren van verschillende projecten hebben we diverse opbergmogelijkheden ontwikkeld voor verschillende gebruikers. Locker-oplossingen zijn altijd onderdeel van de klant eisen om persoonlijke spullen netjes en veilig op te bergen. De WINEA MAXX-lockers zijn ontwikkeld op basis van deze vereisten.

Welke vakbreedte, diepte of hoogte u ook nodig heeft. Met postvak of zonder? Sluitsysteem met cijferslot, sleutel, kaart of direct geïntegreerd in uw bestaande gebouwtechnologie? WINEA MAXX-lockers passen zich aan uw specifieke behoeften aan.

Op basis van onze projectervaring bieden wij gestandaardiseerde oplossingen voor de elektrificatie van lockers. Een variant met een permanent geïnstalleerde voedingslijn in het midden van de achterwand en een tweede waarin de bekabeling flexibel of achteraf kan worden geplaatst. De kabelgeleiding geschiedt altijd middels een dubbele achterwand en alle bekabeling kan vanaf de voorzijde door de inspectieopening(en) worden uitgevoerd.

De individueel georganiseerde oplossingen vinden hun oorsprong in het WINEA MAXX-kastsysteem, dat gebaseerd is op een degelijk ontwerp en een allround, duurzaam materiaalconcept. Binnen het ontwerp is een hoogwaardige afwerking een vereiste naast de grootst mogelijke toepassingsmogelijkheid. Visuele accenten kunnen eenvoudig worden toegepast door de verschillende decorkleuren of fineren te combineren, die vrij kunnen worden geselecteerd voor het afdekblad, bodem, zijwanden en fronten. Het modulaire systeem maakt het mogelijk om tot 7OH (ordnerhoogte) verschillende kastcomponenten op elkaar te stapelen en ook te draaien voor tweezijdig gebruik. Met de verschillende varianten biedt WINEA MAXX talloze ontwerpoplossingen voor een op maat gemaakte inrichting.