WINEA STARTUP

WINEA STARTUP is het ideale sta-zit-instapmodel voor kleinere ondernemingen, Startups of voor het thuiskantoor. De motor verstelbare sta-zit-tafel, 65 tot 130 cm, biedt diverse nuttige uitbreidingsopties voor techniek en elektrificatie. De verscheidenheid aan bladkleuren en onderstelkleuren evenals de hoge flexibiliteit op het gebied van dieptes en -breedtes maken eindeloos veel individuele vormgevingsopties mogelijk.

De bedieningselementen met eenvoudige omhoog/omlaag-bediening en of optioneel met geheugenfunctie zijn verder uitgebreid met het nieuwe intuïtieve bedieningselement Arriba Basic, dat een minimalistisch ontwerp heeft en de gebruiker visuele feedback geeft over de status van de tafel door middel van heldere kleuraccenten.

Het systeem omvat naast de variant met één bureau ook een duo-werkplek: het combineert twee bureaus in één frame. Beide zijn onafhankelijk van elkaar in hoogte te verstellen door middel van een elektromotor. Met WINEA STARTUP kunnen niet alleen gezondheid bevorderende individuele werkplekken, maar ook ergonomische Bench- en teamwerkoplossingen worden gerealiseerd in solide kwaliteit tegen een lage prijs.