WINEA SONIC

Het nieuwe akoestische systeem WINEA SONIC (ontworpen door Uwe Sommerlade) zorgt voor een gezellige sfeer op kantoor met afgeronde en taps aflopende randen. Tegelijkertijd heeft het een akoestisch en visueel afschermend effect, waardoor meer geconcentreerd kantoorwerk mogelijk wordt. Bovendien zorgen de licht ogende muurelementen voor een heldere structuur in de ruimte. Of het nu gaat om kantoorwerk, communicatie of wachtruimte: WINEA SONIC zorgt voor meer rust, meer privacy en geconcentreerd werk op kantoor. Het heeft een geluidsabsorberend effect en minimaliseert de overdracht van geluid. Het modulaire wandsysteem kan flexibel worden gebruikt: vrijstaand, als een afdekking achter of op het tafelblad, als een plafondpaneel of op wielen voor mobiel gebruik voor verschillende ruimte-indelingen.

WINEA SONIC opent volledig nieuwe ontwerpmogelijkheden: met zijn huiselijke, slanke vorm en taps aflopende randen, past het harmonieus in elke kantooromgeving. Het met stof beklede aluminium frame resulteert in een naadloos uiterlijk, dat zowel in individuele afmetingen als modulair gekozen kan worden in de rastermaatvoering van het WINEA MAXX kastsysteem.

Met de optionele magnetische organisatierail kan het akoestische systeem variabel worden georganiseerd. Dit derde werkniveau creëert extra ruimte op de werktafel. Organisatorische elementen zoals DIN A4-postbakjes, pennebakjes, legborden, beeldschermarmen, garderobestangen of een flip-over toepassing maken het brede scala aan mogelijke toepassingen compleet.

WINEA SONIC is ontworpen als een paneel voor plafondophanging en kan ook verticaal geklemd worden vanaf het plafond naar de grond. De grote selectie met de meest uiteenlopende kleuren en stofmaterialen biedt een bijna onbeperkte ontwerpvrijheid en maakt de integratie van de een eigen bedrijfsidentiteit in het kantoorontwerp mogelijk. De stoffen zijn via het aangenaaide kunststof profiel met het aluminiumprofiel verbonden en kunnen op elk moment worden verwisseld of vervangen. Alle materialen zijn gemakkelijk te scheiden en dus milieuvriendelijk recyclebaar.

WINEA SONIC is een akoestisch systeem dat alle wensen combineert voor een optimale geluidsabsorptie: helder en tijdloos qua ontwerp, multivariabel in functionaliteit, maar toch huiselijk en aantrekkelijk qua gevoel.